Lilla och Mini Skärholmsloppet

Lilla Skärholmsloppet
Lilla Skärholmsloppet är vårens roligaste löpartävling för barn som går i förskoleklass upp till årskurs 6. Loppet är ca 1,6 km långt. Alla som genomför loppet och tar sig i mål får en medalj. Det viktiga är inte att springa fort utan att delta och ha roligt! Varmt välkommen till Skärholmsloppet lördagen den 18 maj 2024!

Banan
Loppet är ca 1,6 km långt och start och mål är vid Puckelbollplanen.

Medaljer till alla
Alla som fullföljer Lilla Skärholmsloppet får en specialdesignad medalj. Det bjuds även på frukt och dryck vid målet.

Underhållning
I samband med Lilla Skärholmsloppet kommer det att finnas peppande musik och annan underhållning. Vi trycker nämligen att det ska vara roligt att springa och delta i Skärholmsloppet!

Tider och klasser
Första start för Lilla Skärholmsloppet är klockan 11.30.
Kön Födelseår Färg Starttid
Pojkar och flickor Åk 0 (Förskoleklass) Rosa 11:30 födda 2017
Pojkar och flickor Åk 1 Grön 11:40 födda 2016
Pojkar och flickor Åk 2 Blå 11:50 födda 2015
Pojkar och flickor Åk 3 Röd 12.00 födda 2014
Pojkar och flickor Åk 4 Gul 12:10 födda 2013
Pojkar och flickor Åk 5 Vit 12:15 födda 2012
Pojkar och flickor Åk 6 Svart 12:15 födda 2011

(Pojkar och flickor som är födda 2010 eller tidigare kan anmäla sig till Skärholmsloppet 5 km eller till Fun Run 1,6 km som är för alla åldrar)
Notera att på Lilla Skärholmsloppet kommer barnen springa själva utan medföljande vuxen.

Nummerlappar
Alla som deltar måste ha en Skärholmsloppets nummerlapp på sig. Nummerlappen hämtar du ut i god tid före loppet. Mer information om var du hämtar din nummerlapp kommer att lämnas i god tid före loppet.

Anmälan
Anmälan är gratis och i din anmälan ingår nummerlapp, medalj samt frukt och dryck i mål. Anmälan på hemsidan stänger torsdag den 16 maj kl 17 och efteranmälan går att göra vid nummerlappsutdelningen på fredag (17 maj) och på tävlingsdagen (18 maj) i mån av plats.

Skärholmsloppet Mini
För barn 0-6 år finns Skärholmsloppet Mini där barnen kan springa själva eller tillsammans med föräldrar en sträcka på 500 meter. Starten går klockan 10.30 vid Puckelbollplanen, där även målet ligger.

ANMÄLAN LILLA SKÄRHOLMSLOPPET
ANMÄLAN SKÄRHOLMSLOPPET MINI

Arrangeras av Löparakademin

Löparakademin är en ideell organisation som bedriver verksamhet med högstadieelever i Sveriges miljonprogramsförorter. I ett särskilt utvecklat tioveckorsprogram får deltagarna lära sig att sätta upp och nå personliga mål med långdistanslöpning och träning som redskap.

Läs mer…

    Kontakt

    Integritetspolicy

Skärholmsloppet i sociala medier