Lilla och Mini Skärholmsloppet

Lilla Skärholmsloppet
Lilla Skärholmsloppet är vårens roligaste löpartävling för barn som går i förskoleklass upp till årskurs 6. Loppet är ca 2 km och du springer rätt genom Skärholmens Centrum på din väg mot målet. Alla som genomför loppet och tar sig i mål får en medalj och priser. Det viktiga är inte att springa fort utan att delta och ha roligt! Varmt välkommen lördagen den 16 maj 2020!

Banan
Loppet är ca 2 km långt och starten är på Skärholmstorget utanför Skärholmens Centrum. Efter ca 200 m passerar löparna rakt genom Skärholmens centrum inomhus och springer sedan ut i bostadsområdena i Skärholmen och Vårberg. Målet ligger i anslutning till Skärholmstorget.

Medaljer och priser till alla
Alla som fullföljer Lilla Skärholmsloppet får en specialdesignad medalj. Det bjuds även på frukt och dryck vid målet.

Underhållning
I samband med Lilla Skärholmsloppet kommer det att finnas peppande musik och annan underhållning. Vi trycker nämligen att det ska vara roligt att springa och delta i Skärholmsloppet!

Tider och klasser
Första start för Lilla Skärholmsloppet är klockan 11.30.
Kön Födelseår Färg Starttid
Pojkar och flickor Åk 0 (Förskoleklass) Rosa 11:30 födda 2013
Pojkar och flickor Åk 1 Grön 11:40 födda 2012
Pojkar och flickor Åk 2 Blå 11:50 födda 2011
Pojkar och flickor Åk 3 Röd 12.00 födda 2010
Pojkar och flickor Åk 4 Gul 12:10 födda 2009
Pojkar och flickor Åk 5 Vit 12:15 födda 2008
Pojkar och flickor Åk 6 Svart 12:15 födda 2007

(Pojkar och flickor som är födda 2006 eller tidigare kan anmäla sig till 2km Fun Run eller 5km)

Nummerlappar
Alla som deltar måste ha en skärholmsloppets nummerlapp på sig. Tiden tas med ett elektroniskt chip som finns på nummerlappen. Nummerlappen hämtar du ut i god tid före loppet. Mer information om var du hämtar din nummerlapp kommer att lämnas i god tid före loppet.

Anmälan
Anmälan är gratis och i din anmälan  ingår nummerlapp med elektroniskt chip för tidtagning, medalj samt presentpåsen och dryck. För dig som anmält dig men fått förhinder ber vid dig avboka din plats snarast och senast 13 maj genom ett mail till avboka@skarholmsloppet.se

Efteranmälan går att göra på tävlingsdagen i mån av plats.

BARN i “127”
Alla killar och tjejer som går i skola i Skärholmens stadsdel (Skärholmen, Vårberg, Sätra och Bredäng) springer såklart oxå gratis. Information om hur du anmäler dig lämnas via skolorna under våren 2019.

Skärholmsloppet Mini
För barn 0 – 6 år finns Skärholmsloppet Mini där barnen kan springa själva eller tillsammans med föräldrar en sträcka på 500 meter. Starten går klockan 10.00.

ANMÄLAN LILLA SKÄRHOLMSLOPPET
ANMÄLAN SKÄRHOLMSLOPPET MINI

Arrangeras av Löparakademin

Löparakademin är en ideell organisation som bedriver verksamhet med högstadieelever i Sveriges miljonprogramsförorter. I ett särskilt utvecklat tioveckorsprogram får deltagarna lära sig att sätta upp och nå personliga mål med långdistanslöpning och träning som redskap.

Läs mer…

    Kontakt

    Integritetspolicy

Skärholmsloppet i sociala medier