Inbjudan

Välkommen till Stockholms skönaste motionsfest för hela familjen!
Lördag den 18 maj den 2024 är det dags för den 12:e upplagan av Skärholmsloppet. Dagen till ära blir det förortsfest med en blandning av löpning och underhållning med DJs längs banan. Nytt för i år är vårt 5 kilometerslopp med tidtagning för alla som är 13 år och äldre. Vidare har vi ett Fun Run 1,6 km för alla åldrar där exempelvis barn och föräldrar kan springa tillsammans!

1,6 km – Fun Run (Start: 12:25)
5 km – (Start: 13:00)

Start/mål
Starten för Skärholmsloppet går lördag den 18 maj 2024 klockan 12.25 och 13:00, vg se ovan. Starten och mål är vid Puckelbollplanen. Här hittar du information om starttider för Lilla Skärholmsloppet som är för barn i förskoleklass upp till årskurs 6.

Musik och underhållning
Vi kommer ha DJs och musikstationer på plats för att du ska känna dig extra peppad.

Medalj till alla
Alla som fullföljer loppet och tar sig i mål får Skärholmsloppets specialdesignade jubileumsmedalj.

Anmälan
Anmälan till loppet är gratis och i din anmälan ingår nummerlapp, medalj och energi vid målgång. Anmälan på hemsidan stänger torsdag den 16 maj kl 17 och efteranmälan går att göra vid nummerlappsutdelningen på fredag (17 maj) och på tävlingsdagen (18 maj) i mån av plats.

Arrangör
Skärholmsloppet arrangeras av den ideella föreningen Löparakademin som bedriver ungdomsverksamhet med löpning som redskap för personlig utveckling. Löparakademin arrangerar även Kistaloppet och Söder Runt samt föreläsningsserien Think Big Lectures. Läs mer på Löparakademins hemsida.

Anmälan Fun Run

Arrangeras av Löparakademin

Löparakademin är en ideell organisation som bedriver verksamhet med högstadieelever i Sveriges miljonprogramsförorter. I ett särskilt utvecklat tioveckorsprogram får deltagarna lära sig att sätta upp och nå personliga mål med långdistanslöpning och träning som redskap.

Läs mer…

    Kontakt

    Integritetspolicy

Skärholmsloppet i sociala medier